HELLO 2025

visualiseer – manifesteer – creëer jouw nieuwe jaar!

In deze bijzondere special, die mijn dochter en ik samen organiseren, gaan we de kracht van visualisatie, manifestatie en creatie inzetten om jouw diepste wensen voor het nieuwe jaar zichtbaar te maken.

We beginnen de special in de yogazaal waar Majorie je meer vertelt over de werking van manifesteren. Waarom is dit zo krachtig?
Vervolgens neemt ze je mee in een mooie geleide meditatie, waarbij jij, comfortabel liggend op een mat, afscheid gaat nemen van het afgelopen jaar en alvast een kijkje gaat nemen in het nieuwe. Het enige wat jij hoeft te doen is luisteren naar haar stem en je mee laten voeren. Je onderbewuste doet de rest!
Na de mediatie is het tijd voor een korte schrijfoefening, om de mediatie meer bedding te geven en nog bewuster te worden van jouw behoeften in 2025.

Vanaf hier verplaatsen we naar een naastgelegen ruimte waar we gaan creëren vanuit de energie die je hebt meegenomen uit de meditatie en schrijfoefening.
Cora neemt je stap voor stap mee in het creatieproces van het maken van jouw eigen manifestatieprent. Langzaam bouw jij dit eigenhandig op met behulp van diverse materialen en worden jouw wensen letterlijk zichtbaar.

Na deze middag, heb jij heel bewust en met behulp van diverse zintuigen naar je verlangens, wensen en behoeften voor 2025 gekeken en geluisterd.
En zo heb je niet alleen de kracht van manifestatie ingezet, maar gaat ook naar huis met een visueel meesterwerk van eigen hand, waardoor jij jouw gewenste toekomst nog meer naar je eigen hand zult gaan zetten.

Hello 2025, bring it on!

Nog even alles op een rij:

Datum:     11 januari 2025
Tijd:          13.00 – 17.00 uur
Kosten:    65 euro (contant bij aanvang special)
Inclusief: magische manifestatie-edelsteen, alle materialen, thee, lekkernijen en twee Westerinks die jou dragen deze middag!
Locatie:    YOGA & OLIE Kerkstraat 8 in Wedde
Plek voor 8 personen

Tekst: studio Yoga & Olie
Samenwerking: Cora Westerink (collages-mixed media kunstenares) en Majorie Westerink (YOGA & OLIE).